Diensten

‘Ik was een goede vakman en nu ben ik ondernemer. Ik ben eigenlijk de grip een beetje kwijt.’

‘Ik wil graag meer structuur en overzicht in mijn bedrijf.’

‘Ik voel me overbelast. Het moet echt anders. Maar hoe?’

‘Het ziekteverzuim in mijn bedrijf stijgt. Ik krijg alarmerende signalen. Hoe keer ik het tij?’

De hierboven genoemde vragen zijn een greep uit de vragen die StraaLL krijgt van ondernemers en managers. En waarvoor onder meer HR-afdelingen mij inschakelen. Afhankelijk van de vraag en de situatie bied ik met één of meer van mijn diensten antwoorden, oplossingen en vooral: resultaat. 

En wat is uw vraag

Wat kom ik brengen?

Ondernemers vragen me wel eens: wat kom jij brengen? Wat menselijks of is het meer financieel? Goede vraag. Mijn antwoord: ik kom vooral wat menselijks brengen. En dat heeft altijd een positieve uitwerking op de financiële kant. Want ‘achteruit’ werken kost geld. Maar een lager ziekteverzuim en gemotiveerde, energieke mensen die lekker aan de slag zijn en met plezier werken: dat levert de organisatie klinkende euro’s op. Die investering in jezelf en je medewerkers verdien je dik terug.

De diensten van StraaLL

Coaching

Consultancy

Jouw Plek!

Trainingen

En wat kan ik voor jou doen?

Misschien weet je precies waar je mee zit en waarvoor je graag mijn hulp wilt. Maar mogelijk gaat er nu van alles door je heen, maar weet je zelf nog niet goed waar de schoen wringt. Alleen dat die knelt. In beide gevallen praat ik graag verder met je. Bel gerust of neem op andere wijze contact met me op. 

Meer weten over de aangeboden diensten?